URA VASTUULLISEN MUODIN PARISSA?

RIVA CLOTHING TYÖPAIKKANA

Haluamme tarjota ihmisille paremman vaihtoehdon pikamuodin sijaan sekä kannustaa heitä kuluttamaan tietoisemmin. Fakta on, että pikamuoti ja ylipäätään vähittäiskaupan ala eivät voi kasvaa ikuisesti – maapallon resurssit eivät vaan kestä sitä.

Meidän visio on tarjota ihmisille laadukkaat perusvaatteet jotka on valmistettu  vastuullisesti ja myös itse tuotteen kestävyys edellä. Haluamme inspiroida ja helpottaa asukriisejä.

VERKKOKAUPAN
TYÖNTEKIJÄ

Tehtävän kuvaus

Verkkokaupan työntekijänä RIVA Clothingilla pääset seuraamaan keskipisteestä koko yrityksen toimintaa, palvelemaan asiakkaita positiivisella asenteellasi ja huolehtimaan verkkokaupan tilauksien tekemisestä ja ylläpidosta. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työnhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Taidoista ja mielenkiinnon kohteista riippuen työnkuvaan voidaan lisätä myös laajemmin verkkokaupan hallinnointia kuten uusien tuotteiden lisäämistä, hakukoneoptimointia, avustavaa markkinointia jne.

Millaista koulutus- tai kokemustaustaa etsimme?

Tehtävä ei vaadi tiettyä koulutusta, mutta kokemus asiakaspalvelusta ja verkkokaupan toiminnasta on eduksi. Vaikka kokemusta ei löytyisi, niin oppivalla ja aktiiviselle asenteella tulevat työtehtävät onnistuvat varmasti. Katsomme myös kokemuksen start up-yrityksessä toimimisesta eduksi.

TYÖTEHTÄVÄT
  • Verkkokaupan tilauksien tekeminen
  • Palautus ja vaihtojen hallinta
  • Asiakaspalvelu sähköpostitse
  • Varaston hallinnointi
Yllä olevista muodostuu viikosta riippuen n.20-30h/vko. Jos osaamista ja/tai kiinnostusta löytyy, niin näiden lisäksi tarjoamme myös:
  • Verkkokaupan tuotteiden lisääminen ja hallinnointi
  • Hakukoneoptimointi
  • Avustavat markkinointitehtävät
  • Verkkokaupan kehittäminen
TYÖAIKA & ALOITUS

Työtehtävien laajuudesta riippuen työaika on 20-37,5h viikossa. Työ sijoittuu klo 8-17 välillä ja työajat ovat sovittavissa melko joustavasti. Työ alkaa elo-syyskuun aikana. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä lähellä keskustaa, Taulumäessä Niskakujalla.

MITEN JA MILLOIN HAEN?

Laita sähköpostilla riku(a)rivaclothing.com ansioluettelo ja työhakemuksesi. Meitä kiinnostaa erityisesti se, miksi haluaisit meille töihin. Dokumentit voi toimittaa PDF- tai halutessasi videomuodossa.

Otamme hakemuksia vastaan sunnuntaihin 12.6 asti.

AVOIN HAKEMUS

Tehtävän kuvaus

Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia paikkoja, mutta huipputyypille saattaa kyllä löytyä töitä. Jos sä koet olevasi seuraava huipputyyppi meidän tiimiin, niin voit laittaa avoimen hakemuksen meille ja luoda itsellesi työpaikan.

Avoimen hakemuksen voi laittaa nimensä mukaisesti mihin hommaan vaan, mutta erityisesti otamme hakemuksia vastaan tällä hetkellä seuraaviin tarpeisiin:

  • sosiaalisen median sisällöntuotanto

Olemme miltei kokonaan digikanavissa toimiva yritys, eli somenäkyvyys on meillä keskiössä. Siksi sisällön tuottaminen näihin kanaviin on meille erittäin tärkeää. RIVA Clothing on pienyritys, eli työtehtävät ovat usein laajat. Arvostamme suuresti itseohjautuvuutta ja kykyä nähdä yrityksen toiminta kokonaisuutena. Etsimme ensisijaisesti työkokemusta kartoittaneita ihmisiä.

MITEN HAEN?

Laita viestiä riku(a)rivaclothing.com ja kerro, mitä paikkaa haet. Voit hakea joko teksti- tai videohakemuksella. Odotamme, että hakemus sisältää ansioluettelon ja avoimen kirjeen.

Laitanko hakemukseen mukaan työnäytteitä?

Mielellään. Varsinkin jos haet luovaa työtä, toivomme, että hakemus sisältää työnäytteitä. Etsimme itseohjautuvia ja motivoituneita henkilöitä. Mainio keino näyttää tämä jo työnhakuvaiheessa on työnäytteiden avulla.

Harjoitteluun RIVAlle?

Jos haluat päästä meille harjoitteluun, voit laittaa hakemuksen sähköpostilla riku(a)rivaclothing.com. Meillä ei ole suoraa avointa paikkaa tarjolla harjoittelijalle, mutta jos sinun osaamisesi ja meidän tarpeemme osuvat kohdilleen, niin harjoittelupaikka saattaa löytyä meiltä!

Löydät meidät myös somesta