AVOIN HINTARAKENNE

Koska meillä ei ole mitään salattavaa.

Haluamme olla läpinäkyviä kaikilla osa-alueilla ja näyttää esimerkkiä.

LÄPINÄKYVÄ TOIMINTA

``Haluamme olla läpinäkyviä kaikilla osa-alueilla ja näyttää esimerkkiä. Vaateteollisuudessa on vieläkin todella paljon ongelmia ja ne eivät poistu, jos asioista ei puhuta avoimesta.``

Haluamme avata meidän tuotteiden katerakenteen ja mistä hinnat koostuvat. Esimerkkinä toimii meidän raidallinen t-paita, jonka keskimääräinen hinta meille on n.11 euroa (alv 0%).

MÄNTY T-PAITA

HINTA 39 EUROA

``Tuotteen hinta koostuu materiaalista, leikkuu- ja ompelutyöstä, logistiikan kuluista, pakkausmateriaaleista, maksupalveluntarjoajan käytöstä sekä ALVista.``

Moodboard_riva

MITÄ KATTEELLA
TEHDÄÄN?

Yrityksemme kuukausittaisia kuluja on mm. vuokrat, palkat, sivukulut sekä TyEl ja YEL-kulut. Näiden lisäksi käytämme rahaa markkinointiin, ohjelmistoihin, vakuutuksiin, varastointiin, verkkokauppaan, tuotekehitykseen ja prototyyppeihin.

Jotta yritys voi kasvaa ja jatkaa toimintaa, täytyy jäädä rahaa myös uusien tuotteiden ostamiseen. Jos kaiken tämän jälkeen yritys tekee voittoa vuoden päätteeksi, siitä maksetaan valtiolle tuloveroa 20%.

MEIDÄN TAPA TOIMIA
JA HINNOITELLA

Strategiamme on yksinkertaisesti myydä mahdollisimman suoraan asiakkaille. Silloin voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat. Ajatuksemme on, että asiakas maksaa vain tuotteesta ja sen laadusta, eikä mistään ylimääräisestä.

Jos strategiamme perustuisi vahvasti jälleenmyyjiin, katteen pitäisi olla huomattavasti isompi ja silloin hintojen pitäisi olla korkeammat.

Meidän kaikkien tuotteiden täytyy läpäistä kolme pääkriteeriä: laadukas, kestävän kehityksen mukainen ja saavutettava hinta. Nämä ovat kriteerit, joista emme jousta yhdenkään tuotteen kohdalla.

MEIDÄN TUOTTEET OVAT OIKEAN HINTAISIA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ

Oletko ikinä ihmetellyt, miten joillakin brändeillä voi olla aina suuret alennukset käynnissä?

Yleisesti ottaen yritysten tahtotila on kasvaa. Kasvu tapahtuu myynnin ja yritykselle jäävän voiton avulla. Siksi muodin alalla valmistushinnat on poljettu hyvin pieneksi, valmistamalla epäeettisissä oloissa, matalan palkkatason maissa ja materiaalien laadusta tinkien. Ilmiö tunnetaan myös pikamuotina. Vaatteita tehdään nopeammin, kuin niitä ehditään myydä – jolloin myyntiä vauhditetaan isoilla alennuksilla.

Meidän lähestymistapa on erilainen. Tuotteiden valmistushinta on meillä hieman korkeampi, mutta se on meille ookoo, koska tuotteita ei tehdä jo lähtökohtaisesti alennusmyyntiin valmistautuen.

Meidän tuotteet ovat oikean hintaisia ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Löydät meidät myös somesta