Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kesän mukavat ja tyylikkäät vaatevalinnat – vinkit täydelliseen kesäpukeutumiseen

Kesän mukavat ja tyylikkäät vaatevalinnat – vinkit täydelliseen kesäpukeutumiseen

Kesän mukavat ja tyylikkäät vaatevalinnat – vinkit täydelliseen kesäpukeutumiseen

On aika ottaa esiin kesävaatteet ja inspiroitua uudelleen kesäpukeutumisesta!

Ihanaa, kesän lämpö, vehreys ja valo ovat vihdoin palanneet! Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että voimme jättää paksummat vaatteet kaappiin ja nauttia kesän keveydestä. Kesäpukeutumisessa korostuvat huolettomuus, mukavuus ja ajattomuus. Haluamme, että vaatteiden kangas hengittää ja tuntuu miellyttävältä iholla koko päivän. Lisäksi vaatteiden tulisi olla monikäyttöisiä, sopien niin tämän kesän rientoihin kuin tuleviinkin kausiin. Tässä ovat RIVAn valikoiman parhaat vinkit tämän kesän pukeutumiseen!

Ribbitopit

Ribbitopit
Topit kuuluvat ehdottomasti kesään, sillä ne sopivat yhteen monenlaisten ylä- ja alaosien kanssa. Kevyesti joustava ribbimateriaali on todella miellyttävä päällä, olitpa sitten minkä tahansa kesäisen aktiviteetin parissa! Ribbitoppi yhdistettynä mukaviin shortseihin ja sandaaleihin luo täydellisen ranta-asun, ja kun ribbitopin kaveriksi nappaa midihameen ja pikkulaukun, on illallisasu valmis.
Ribbitoppien monipuolisuutta ei voi korostaa liikaa, sillä ne sopivat käyttöön ympäri vuoden! Valitse klassinen musta ribbitoppi, jokin ihana väri tai raikkaat raidat. Suosi ensisijaisesti luonnonmateriaaleja, sillä ne ovat hengittäviä ja kuivuvat nopeasti! Puuvilla-raitatopit ja lyocell-ribbitopit, jotka on valmistettu ihanista luonnonmateriaaleista, sopivat erityisen hyvin kesään. Lue lisää puuvillasta ja lyocellista materiaalina ja miksi ne ovat mahtavia valintoja juuri kesäpukeutumiseen!

T-paidat

T-paidat
Laadukas puuvillainen t-paita kuuluu jokaisen vaatekaappiin ympäri vuoden! Valkoinen t-paita ja farkkushortsit – voiko olla klassisempaa kesäpäivän asua?  Mikä olisikaan ihanampaa kuin aurinkoinen päivä, tuulenvire, joka heiluttaa kevyesti hiuksia, ja päällä pehmeä, hengittävä puuvillainen t-paita. Ei siis ole mikään ihme, että tämä klassikkovaate on kesävaatekaapin ehdoton tähti!
Puuvillaisissa t-paidoissamme on rento istuvuus, unisex-malli ja lasketut olkapäät, minkä ansiosta ne sopivat hyvin kaikenkokoisille hartioille. Ja mikä on erityisen mahtavaa kesäisin, tässä mallissa on jätetty kainaloihin tilaa, jotta ne eivät kiristä tai hiosta!
Mikäli kaipaat t-paidalta naisellisempaa istuvuutta, lyocellista valmistetut Aava-t-paitamme ovat erinomainen valinta! Aava-t-paidoissa on kauniisti laskeutuva materiaali, joka tuntuu viileältä ja silkkisen pehmeältä ihoa vasten. Tämä erinomainen t-paita sopii kesähelteille, sillä sen voi yhdistää sekä arkiseen tyyliin että juhlavaan tilaisuuteen!

Mekot

mekot
Ei kesää ilman kesämekkoja! Mekko on huoleton ja mukava kesävaate, ja sen yksi rakastetuimmista ominaisuuksista on se, että mekko on itsessään jo koko asu. Ala- ja yläosaa ei tarvitse miettiä erikseen – kuinka helppoa ja huoletonta!
Kesämekko tarvitsee kaverikseen vain oikeat asusteet tilanteesta riippuen: maiharit ja aurinkolasit festareille, pikkulaukku ja korot illanviettoon, tennarit ja kangaskassi kaupungille. Mekko tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin asuyhdistelmiin. Nappaa omaan kesäpukeutumiseesi kaunis v-pääntiemekko tai rennon tyylikkäät boxy- ja t-paitamekot useissa ihanissa väri- ja kuosivaihtoehdoissa.

Shortsit ja hameet

Alaosat shortsit ja hameet
Meidän mielestämme housujen ja alaosien tulee olla mukavia, ja tämä pätee erityisesti kesällä! Kesän kuumina päivinä mukavat ja joustavat alaosat ovat välttämättömiä. Shortsit ja hameet ovat kesäpukeutumisen peruspilareita, ja niitä voi yhdistellä monenlaisten yläosien kanssa. Kuosilliset ja värikkäät alaosat tuovat kesäasuun raikkautta, mutta musta toimii kesäpukeutumisessa ihan yhtä hyvin!
Mukavat shortsit on suunniteltu miellyttäviksi jalassa! Niissä on korkea vyötärö, vyöllä säädettävä istuvuus ja joustava neulos. Musta midihame toimii asussa kuin asussa! Musta trikoohameemme on mukavan joustava ja siinä on kauniit halkiot sivuilla, tehden siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin. Mustiin alaosiin on helppo yhdistää erilaisia värejä ja leikitellä kuoseilla!
Olitpa minkä tahansa kesäisen aktiviteetin parissa, pukeudu huolettomasti ja mukavasti – juuri sinun näköisesti! Tutustu ja inspiroidu suosituimmista tuotteistamme!
Housuopas  - tutustu housumalleihimme ja löydä täydelliset housut

Check out our Pants Guide to discover various styles and find your perfect pair!

Are you looking for comfortable pants that go effortlessly with a variety of outfits? Hunting for pants like these can seem like a treasure hunt, but don't worry, you've come to the right place! ...

Read more
Onnistunut vaateostos: näin vältyt hutiostoksilta

Onnistunut vaateostos: näin vältyt hutiostoksilta

Oletko joskus huomannut ostaneesi vaatteen, joka on lopulta jäänyt käyttämättä? Ehkä et ole tiennyt, missä tilanteessa voisit käyttää vaatetta, minkä kanssa sen yhdistäisit tai yllättäen se ei olek...

Read more