LÖYDÄ OMA KOKOSI

Tutustu mittaamisohjeisiimme.

VAATTEIDEN
MITOITUKSESTA

Pyrimme, että tuotteemme sopivat mahdollisimman monelle ja, että oikean koon löytyminen olisi helppoa. Mittataulukkomme mukailee standardia ja siksi kokojen väliset erot ovat myös selkeät. Näin saamme niin pienet kuin isommat koot sopimaan käyttäjilleen.

Kehitämme kokoajan aktiivisesti mitoitustamme ja asiakkaidemme palaute on tässä suurimmassa roolissa. Jos mittasi eivät osu kokotaulukkoomme, niin olisi arvokasta saada tietää mittasi, jotta pystyisimme jatkossa kehittämään mitoitustamme ja näin palvelemaan kaikkia asiakkaitamme.

DSC03808_Riva_somekuvapankki_2022

TUOTTEIDEN MITTATAULUKKO:
VERTAA MITTOJA
OMIIN LEMPIVAATTEISIIN

Olemme suunnitelleet jokaiselle tuotteelle väljyyden, joka pohjautuu mittataulukkoon ja jonka esitämme tuotekuvissa. Jokainen meistä tykkää tietystä istuvuudesta ja voit tietysti itse valita haluatko napakamman vai väljemmän istuvuuden valitsemalla toisen koon.

Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tuotekohtaisen mitattaulukon, josta voit myös verrata mittojasi jo omistamiisi tuotteisiin ja näin arvioida väljyyttä.

MITTAA OIKEIN

Tällä hetkellä meillä on kaksi tuoteryhmää: unisex-tuotteet ja naisten tuotteet. Molemmille tuoteryhmille löytyy omat mittataulukot, jotka eroavat toisistaan hieman ympärysmitoissa ja selkeämmin pituusmitoissa.

Löydät tuotteeseen kuuluvan vartalonmittataulukon tuotteen “Koko & Materiaali” välilehdeltä.

A- Rinnanympärys, mittaa leveimmältä kohdalta rinnaltasi

B- Vyötärönympärys, mittaa noin navan kohdalta tai kapeimmalta kohdalta vyötäröäsi

C- Lantionympärys, mittaa leveimmältä kohdalta lantiostasi, tämä voi vaihdella haaran ylä-tai alapuolelle

Mittataulukossa esitetyt mitat ovat vartalon ympärysmittoja senttimetreinä. Mitat otetaan alusvaatteiden päältä niin, että mittanauha pysyy suorassa edessä ja takana, peili on tässä hyvä olla apuna. Mitta saa olla napakka. Vertaa mittojasi mittataulukkoon ja valitse sopivin koko.

Harvoin mitat osuvat kokonaisuudessaan yhteen kokoon, jolloin ehdotamme miettimään oletko ostamassa ylä-vai alaosaa ja valitsemaan koon näiden tunnusmittojen mukaan. Jos mittasi osuvat kokojen väliin, voit valita pidätkö napakammasta vai rennommasta istuvuudesta.

Löydät meidät myös somesta