VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.1.2022 alkaen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin

Verkkokaupan tuotteita myy RIVA Clothing Oy, Y-tunnus 2755033-6. Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.rivaclothing.com ostoskorin kautta. Maksu tapahtuu maksupalvelutarjoajamme Paytrailin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Tilausvahvistus & toimitustapa, -aika ja -kulut

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • toimituskulut
  • tilauksen loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Tilaus postitetaan 1-3 arkipäivän sisällä. Toimituskulut ovat 5,90 euroa. Yli 150 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Toimitukset tulevat perille 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun Posti on noutanut paketit meiltä. Paketit saapuvat valitsemaasi noutopisteeseen. Pienet paketit saapuvat suoraan postiluukkuun (1-2 t-paitaa).

Toimitustapana on valittavana myös “Nouto“, jolloin voit noutaa tilauksesi Jyväskylästä. Muista, että tilauksesi voi noutaa myös joku läheisesi tilauksen tietoja vastaan. Noutoaika on maanantaisin klo 11-17 meidän varastolta, osoitteesta Niskakuja 4.

Poikkeavista toimitusajoista, tiedotetaan verkkokaupan “Ajankohtaista”-osassa ja toimitusehdoissa.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivää lasketaan siitä päivästä, kun tilaus on noudettu joko Noutona tai Postista. Jos haluat vaihtaa tuotteen, tarkista haluamasi koon saatavuus verkkokaupasta. Jos kokoa ei ole saatavilla, laita meille viestiä sähköpostilla osoitteeseen info(a)rivaclothing.com, jotta voimme varmistaa onko vaihto mahdollinen.

Voit postittaa vaihtoon/palautukseen tulevat tuotteet samassa paketissa, missä lähetimme tuotteet sinulle.
Palautuksen voi tehdä Postin toimipisteessä. Kirjoita paketin päälle palautustunnus 646233 ja yrityksen tiedot:

RIVA Clothing Oy
Niskakuja 4
40200 Jyväskylä
0404131840

Vie paketti Postin toimipisteeseen ja kerro kassalla palautustunnuksemme 646233.
Huom! 

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme hyväksy palautuksia, joissa tuote on esim. pesty tai sitä on selvästi käytetty. Jos palautat tuotteen, pidä huoli, ettei siihen tartu tuoksuja, eläinten karvoja tai likaa.

Postin noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen palautusta. Paketin palautumisesta meille syntyy normaalia postitusta suurempi lisäkulu. Jos paketti jätetään noutamatta, veloitamme alkuperäisten postikulujen lisäksi 10 € ja hyvitämme lopun tilauksesta.

Emme ole velvollisia vastaanottamaan palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on saanut tuotteen. Kun palautus on hyväksytty, rekisteröimme palautuksen Paytrailille ja maksutavasta riippuen tilauksen summa joko palautuu tilillenne tai lasku hyvittyy. Joissain tapauksissa Paytrail on suoraan yhteydessä asiakkaaseen varmistaakseen tämän tilitiedot – jos olet tehnyt meille palautuksen, muista seurata sähköpostiasi!

Vaihto- ja palautuskulut

Veloitamme palautuksesta 5,90€. Emme tarjoa ilmaista palautusta, koska emme ole sisällyttäneet posti- ja palautuskuluja tuotteiden hintoihin.

Kun palautus saapuu meille, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan sekä alkuperäisen toimituskulun vähennettynä palautuskululla 5,90€. Mikäli tilaukselta palautetaan vain osa tuotteista, alkuperäistä toimituskulua ei palauteta. Mikäli tilauksella on ollut ilmaiset toimituskulut (yli 150€ tilaus), mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo on alle tämän, vähennämme palautettavasta summasta alkuperäiset postikulut.

Huomaathan että jos olet valinnut maksutavaksi laskun, niin palautusmaksu 5,90€ jää laskulle maksettavaksi.

Postin noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen palautusta. Paketin palautumisesta meille syntyy normaalia postitusta suurempi lisäkulu. Jos paketti jätetään noutamatta, veloitamme alkuperäisten postikulujen lisäksi 10 € ja hyvitämme lopun tilauksesta.

Ensimmäinen vaihto on asiakkaalle ilmainen, mutta seuraavista vaihdoista samalta tilaukselta veloitamme 5,90€

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä reklamaatio

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info(a)rivaclothing.com tai postitse:

RIVA Clothing Oy
Niskakuja 4
40200 Jyväskylä

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Reklamaatiotapauksissa liitä mukaan kuva viallisesta tuotteesta ja laita tiedot meille sähköpostilla info(a)rivaclothing.com. Näin viestiketju pysyy tallessa eikä hautaudu muiden asiakasviestien alle. Vaatteemme ommellaan käsityönä, joten aina on mahdollisuus valmistusvirheeseen. Selvitämme reklamaatiotapaukset aina valmistajamme kanssa, jotta voimme jäljittää virheen. Hyvitämme virheestä riippuen joko osan tai koko tuotteen hinnan. Jos hyvitämme koko hinnan, tuote pitää palauttaa meille.

Maksuvaihtoehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa juuri sinulle sopivalla tavalla: suoraan verkkopankilla, kortilla, mobiililla tai laskulla.

  • Kotimaisten pankkien verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Mobiilimaksaminen onnistuu MobilePay-sovelluksella
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector (laskutuslisä 3,80 euroa)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä tuotteet valmistetaan?

Lähes kaikki tuotteemme valmisteen Pohjois-Portugalissa pienessä Ponte De Liman kylässä. Tarkempaa tietoa tehtaasta löydät täältä.

Sen lisäksi meillä on tuotantoa Suomessa. Kaikki pipomme valmistetaan Suomessa ja sen lisäksi olemme tehneet pieniä eriä mm. lakanoita ja collegeita Suomessa.

Haluamani tuote on loppu. Milloin sitä on tulossa lisää?

Pyrimme valmistamaan tuotteita kysynnän mukaan. Välillä kovasta kysynnästä johtuen jotkut tuotteet/koot ehtivät loppumaan verkkokaupastamme. Tällöin voit jättää meille varastovahdin toivomastasi tuotteesti ja näin saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.

Tarvitsen tilauksen nopeasti. Millainen toimitusaika teillä on?

Meillä normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilaukset lähtevät meiltä joka arkipäivä kello 11. Eli jos olet tehnyt tilauksen edeltävänä arkipäivänä kello 11 jälkeen, pakettisi lähtee meiltä seuraavan päivän toimitukseen. Poikkeuksellisista toimitusajoista viestimme somessa ja verkkosivuilla.

Pääseekö tuotteitanne sovittamaan ja ostamaan jossain paikan päällä?

Meillä on tällä hetkellä kaksi jälleenmyyjää: Tampereella Miela Designroom ja Jyväskylässä KOTO Designmarket.

Haluan tehdä yhteistyötä RIVA Clothingin kanssa. Miten toimin?

Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistöille! Laita viestiä tulemaan Ota yhteyttä osion kautta ja esittele itsesi ja yhteistyöideasi, niin palaamme asiaan!

Saapuneessa tuotteessa on vikaa tai sain väärän tuotteen. Miten toimin?

Haluamme heti alkuun pahoitella tapahtunutta, jos näin on päässyt käymään. Laita meille sähköpostia Ota yhteyttä-osion kautta, niin palaamme asiaan pikimmiten!